Clicky

KSV Rumbeke 6 - 2 KFC Sint-Joris Sportief

Wedstrijd Dames op zondag 8 oktober 2023 om 15:00

Verslag wedstrijd

Een warme zondag in Rumbeke was het decor voor een sterke wedstrijd van de thuisploeg.

In de eerste helft was er duidelijk overwicht voor de thuisploeg met veel kansen voor onder andere Axelle en Sharon. Na 38 minuten spelen eens een goeie kans voor Sint-Joris, maar een goede redding van Lore. Het duurde tot minuut 44 tot we de openingstreffer konden scoren, dit via een solo actie van Delfien. Net na de 1-0 komen we nog op 2-0 in de blessuretijd van de eerste helft! Lize brengt de bal hoog voor doel, Jana legt hem meteen terug waarop Axelle kan scoren. Gaan rusten met een dik verdiende voorsprong!

Doelpuntenfestival

In de tweede helft was het een echt doelpuntenfestival. Met in minuut 50 en 52 een schot op paal en lat volgt dan in minuut 53 de 3-0 van opnieuw Delfien, een bal in de kluts die binnengewerkt wordt. Minuut 55, hoekschop Sint-Joris, binnengekopt aan de 2de paal 3-1. In minuut 68 het volgende doelpunt. Een prachtige driehoek Lize - Efleuri en Myrthe als afwerker! 4-1. Meteen erna volgt met een afstandsschot van Axelle al de 5-1. In minuut 80 kan Sint-Joris nog eens tegenscoren 5-2 en als afsluiter in de blessuretijd wordt Myrthe nog eens diep gestoken en goed afwerkt voor de 6-2 einduitslag op het bord zet.

Een dik verdiende en mooie overwinning voor de meisjes van KSV Rumbeke! Op naar volgende week, verplaatsing om 14 uur in Heist.